(registrovat se | zapomenuté heslo?)

Tipovačka MS 2017

Založil hexvonkei 01.05.2017 19:09

Pravidla tipovačky pro MS 2017:

  1. nejpozději v nejkratší možné době po uzavření předchozích zápasů vypíše kdokoli z pověřených všechny zápasy následujícího hracího dne (lze vypsat více dní najednou) vložením šedivého (vlákno zakládajícího) příspěvku. Všechny zápasy očísluje dle oficiálního číslování zápasů, přičemž toto číslo pak koresponduje s číslem sloupce v tabulce výsledků tipovačky. Tipující dávají své tipy v reakci na něj a číslují je přesně tak, jak je uvedeno u vypsání tipů. Tipovat lze každý zápas přesně do času vhození jeho prvního buly (jednoduše: do oficiálního zahájení zápasu). Pokud opravujete svůj tip, učiňte tak reakcí na svůj předchozí tip (pro přehlednost). Pokud svůj tip hodláte z nějakého důvodu rozdělit, opět použijte reakci na sebe sama, ať jsou vaše tipy u sebe.
  2. Výsledky se zapisují průběžně do tabulky, kde je i v příslušném listě aktuální pořadí. (Pro zapisující: zasahujte do tabulky až od sloupce I, resp. K a respektujte syntaxi: číslo = počet bodů za daný zápas pro tipéra včetně nuly, pomlčka = netipoval. Nepište nulu u "netipoval", protože se bude špatně počítat procentuální úspěšnost!)
  3. Tipování na zápasy je realizováno už osvědčeným způsobem. Tipuje se konečným výsledkem zápasu (tedy včetně prodloužení a nájezdů) a bodování je následující: 1 bod za vítěze; 1 bod navíc (tedy 2 body celkem) za trefený rozdíl skóre mezi góly vítěze a poraženého; a další bonusový bod (tedy rovnou 3 body) za přesně trefený výsledek.
  4. Bonusový tip - na medaile: tipují se 3 týmy v pořadí medailí, uzavírka tipu je 18.5. 16:15 (začátek playoff). 2 body získáte za to, že ten tým máte v medailích, 2+2 body za to, že je na správné medaili.
  5. Bonusový tipna sestup: tipují se 2 týmy, uzavírka tipu je 10.5. 16:15. Za trefený tým získáte 1 bod.
  6. Pokud dojde na shodu bodů, rozhoduje o umístění lepší procentuální vyjádření úspěšnosti, t.j. poměr trefených vítězství ku počtu tipů.
  7. v tipovačce nekecejte, ať je v tom přehled. Na diskuze tu máme vlastní téma.

Výsledky jsou dostupné v Google Tabulkách, konkrétně souhrnnou tabulku naleznete zde.

Čekejte, zpracovávám...